راهنمای قدم به قدم طرز تهیه قهوه با ایروپرس

ایروپرس (AeroPress) در سال 2005 توسط آلن آدلر، اختراع شد و به سرعت جایگاه خود را در دل افراد علاقمند به قهوه ایجاد کرد. اگر به دنبال دم افزار نسل سومی هستید که در کنار قابلیت جابه جایی آسان و استفاده در هر مکان، قهوه ای بی نقص ارائه دهد، ایروپرس گزینه ایده آلی برای شما خواهد بود. در این مقاله، به صورت چکیده، راهنمای قدم به قدم طرز تهیه قهوه با ایروپرس را بازگو خواهیم کرد تا یک فنجان قهوه بی نظیر برای خود تهیه کنید.

آنچه برای تهیه قهوه با ایروپرس نیاز خواهید داشت

  • ایروپرس

ایروپرس یا یوروپرس خود را در دسترس داشته باشید

  • قهوه

15 گرم قهوه آسیاب شده معادل ½ قاشق غذاخوری (ترجیحا تازه آسیاب | درجه آسیاب قهوه : متوسط به ریز )

  • آب جوش

برای تهیه آب جوش و ریزش در هنگام دم آوری، پیشنهاد می شود از کتل مخصوص باریستا استفاده کنید. دهانه های مخصوص (گردن غازی) و دماسنج کتل (ترمومتردار) به شما کمک می کند تا آب را در دمای مناسب به صورت یکنواخت بر روی سطح قهوه بریزید.

  • قاشق

برخی از شرکت های عرضه کننده، ایروپرس را به همراه قاشق مخصوص خود ارائه می دهد. در این صورت، می توانید از قاشق ایروپرس استفاده کنید.

  • اسکیل

برای نسبت های دقیق دم آوری قهوه و آب، نیاز به اندازه گیری دقیق خواهید داشت. از این رو، اسکیل های چند منظوره (احتساب وزن و زمان) می تواند در تهیه قهوه کمک کننده باشند.

  • لیوان سرو

پیشنهاد می شود از لیوان های مناسب یا سرور استفاده کنید تا در زمان اعمال فشار برای استخراج قهوه، لیوان آسیب نبیند.

نکته

در صورتی که ترازو ندارید، می توانید از قاشق ایروپرس استفاده کنید. قاشق ایروپرس را کاملا از دانه های قهوه پر کنید و سپس آن را در آسیاب قهوه بریزید و آسیاب کنید.

نکته دوم

نسبت 1 به 6 در دم آوری (1 واحد قهوه معادل با 6 واحد آب)، می تواند ایده آل ترین حالت باشد. شما می توانید میزان قهوه و آب را بنابر ذائقه و سلیقه خود شخصی سازی کنید.

راهنمای قدم به قدم طرز تهیه قهوه با ایروپرس

مرحله اول : گرم کردن ایروپرس و فیلترگذاری

فیلتر کاغذی را در محفظه ایروپرس قرار داده و کمی آب داغ بر روی فیلتر بریزید. این عمل سبب می شود تا طعم کاغذی فیلتر از بین رفته و به خوبی در سرجای خود قرار گیرد. سپس قسمتی که فیلتر را در آن قرار دادید را بر روی ایروپرس پیچ کنید تا نصب شود.

مرحله دوم : آسیاب قهوه

در این مرحله، شما نیاز به 15 گرم قهوه آسیاب شده خواهید داشت. برای تهیه یک فنجان قهوه بی نقص، توصیه می شود قهوه خود را کمی قبل از عصاره گیری آسیاب کنید.

مرحله سوم : صاف کردن قهوه

ایروپرس را بر روی لیوان سرو قرار داده و از قسمت فوقانی، قهوه را درون آن بریزید. شما می توانید با لرزش ایروپرس، سطح قهوه را صاف کنید تا عصاره گیری به صورت کامل و از تمام سطوح قهوه به صورت یکسان انجام شود.

مرحله چهارم : اضافه کردن آب جوش

در مرحله چهارم، آب داغ 85 الی 90 درجه (معادل 220 گرم) را بر روی سطح قهوه بریزید. برای کنترل در ریزش به صورت یکنواخت و کنترل دمای آب، می توانید از کتل های ترمومتر دار استفاده کنید.

مرحله پنجم : به ترکیب آب و قهوه کمک کنید

پس از اضافه کردن آب به قهوه، آن را کمی هم زده تا ترکیبات به خوبی با یکدیگر مخلوط شوند.

مرحله پنجم : استخراج

پلانگر را درون چمبر (محفظه اصلی) ببرید. پس از 15 ثانیه، با فشار یکنواخت و آرام، پلانگر را به سمت فیلتر به حرکت درآورید تا قهوه استخراج شود.

قهوه شما آماده سرو است.

چرا استفاده از ایروپرس منطقی است ؟

مزایای استفاده از قهوه ساز ایروپرس شامل :

  • زمان دم آوری بسیار کوتاه
  • نظافت ساده و سریع
  • قابلیت حمل و نقل آسان
  • ضد ضربه و نشکن (مناسب کمپ های گردشگری، کوهنوردی، مسافرت و …)
  • استفاده آسان
  • قیمت مقرون به صرفه
  • استخراج بهینه قهوه

سخن پایانی

محبوبیت روزافزون قهوه سبب ابداع ابزارهای نوین دم آوری قهوه می شود. یک ابزار نوین و کارآمد نسل سوم، ایروپرس است که امکان تهیه قهوه را در هر محیطی برای علاقمندان به قهوه فراهم می کند. این ابزار با طراحی اصولی می تواند به شما تجربه ای بی نظیر از طعم و عطر قهوه را هدیه دهد. در این مقاله با راهنمای قدم به قدم طرز تهیه قهوه با ایروپرس همراه شما بودیم. شما می توانید با رعایت مراحل فوق و تکنیک های صحیح، از یک فنجان قهوه ایروپرس با کیفیت لذت ببرید.

منبع

stumptowncoffee

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *