قهوه تازه آسیاب

6 دلیل استفاده از قهوه تازه آسیاب قبل از سرو قهوه

دو گروه در بین آدم ها وجود دارد. گروه اول آن هایی که از هر قهوه ای لذت میبرند و از یک شات قهوه خوشحال می شوند. گروه دوم افرادی که به سرو قهوه تازه علاقه خاصی دارند و به همه چیز از جمله مهارت دم آوری و روش های دم آوری آن، دمای آب، قهوه تازه آسیاب و  … اهمیت می دهند. عاشقان قهوه می دانند که بهترین قهوه، از قهوه تازه آسیاب بدست می آید. البته که دلایل علمی اثبات شده ای دارد که در ادامه به شش مورد از آن ها خواهیم پرداخت.

زمانی که برای خرید قهوه به فروشگاه های مخصوص مراجعه می کنید، می توانید دانه های کامل بو داده (رست شده) تهیه کنید یا قهوه پیش آسیاب بخرید. برخی از این فروشگاه ها دانه قهوه سفارشی شما را در لحظه با توجه به نوع دستگاه عصاره گیری شما آسیاب می کنند. در صورت نداشتن آسیاب، تهیه قهوه تازه و آسیاب در لحظه مناسب است. اما اگر به دنبال یک فنجان بی نظیر و جادویی هستید، قهوه باید حتما قبل از دم آوری، آسیاب شود. بنابراین بهتر است این کار را در خانه انجام دهید.

فواید آسیاب کردن دانه های قهوه در خانه

اگر به دنبال یک فنجان قهوه بی نظیر و جادویی هستید با ما همراه باشید تا از مزایا و تهیه یک فنجان قهوه تازه مطلع شوید.

1- آسیب ناشی از اکسیداسیون را کاهش می دهد.

زمانی که قهوه در معرض هوا قرار میگیرد شروع به اکسید شدن می کند. اکسیداسیون باعث از بین رفتن طعم واقعی قهوه و یک فنجان کم طعم تر می شود. اکسیداسیون فرآیند شیمیایی است که در زمان ترکیب شدن اکسیژن با قهوه اتفاق می افتد. زمانی که قهوه را آسیاب می کنید اکسید آن نیز شروع می شود و اکسیژن وارد ساختار لوبیاهای آسیاب شده می شود. هرچه مدت زمان بیشتری از آسیاب قهوه بگذرد، طعم بیشتری از قهوه خود را از دست می دهید.

2- رطوبت روغن قهوه را کاهش می دهد

رطوبت موجود در اکسیژن روی طعم قهوه نیز تاثیرگذار است. مولکول های آبی که در اکسیژن وجود دارد با ترکیبات طبیعی قهوه واکنش نشان داده و از آنجایی که روغن های موجود در قهوه محلول در آب هستند در مواجه با اکسیژن به مرور از بین می روند. هرچه از زمان آسیاب قهوه بگذرد، قهوه شما طعم کمتری خواهد داشت.

3- مخلوط کردن با دانه های متفاوت در  دستگاه های صنعتی

مشکلات شیمیایی تنها مشکلات اصلی در مورد قهوه ها تازه آسیاب نیستند. قهوه های تازه آسیابی که در برخی فروشگاه ها به فروش می روند ممکن است خالص نباشد. آسیاب تازه خانگی این مزیت را دارد که خالص تر از چیزی است که ممکن است در یک فروشگاه آن را تهیه کنید.

از طرفی شما در منزل خود زمان تمیز کردن دستگاه های مخصوص قهوه خود را دارید. در برخی از فروشگاه ها، ترکیبات مختلفی آسیاب می شوند که دستگاه پس از هربار استفاده تمیز نمی شود. این باعث از بین رفتن یک ترکیب خالص قهوه برای شما خواهد شد.

4- مقدار قهوه به اندازه نیاز

نکته مهم دیگر در مورد قهوه در منزل این است که دقیقا می توانید آنچه را که نیاز دارید آسیاب کنید. مثلا اگر قصد سرو یک فنجان قهوه دارید، به اندازه یک فنجان قهوه آسیاب می کنید. مابقی لوبیاهای رست شده می توانند در کیسه قهوه شما باقی بمانند و تاحد امکان تازه بمانند. البته پیشنهاد می شود حدالمقدور، میزان کمتری قهوه رست شده تهیه کنید. به این صورت دانه قهوه رست شده تازه به تازه تهیه خواهد شد و از کهنگی آن جلوگیری می کند. از طرفی برخی از آسیاب ها، قابل حمل بوده و می توانید در کمپ ها و مسافرت ها، از آن ها استفاده کنید. برای مشاهده آسیاب های قهوه کلیک کنید.

5- طعم لوبیاهای تازه در آن ها قفل می شود

افراد زیادی وجود دارند که صرفا به دنبال کافئین هستند. ممکن است آن ها به طعم قهوه اهمیت ندهند اما طعم بد و کهنه آن برای همه قابل تشخیص است. از طرفی برخی افراد کاملا متفاوت فکر میکنند. یک فنجان قهوه تازه بعد از بیداری با طعم آجیلی و ملایم تازه یک شروع خوب برای روز است. طعم و مزه می توانند مهم ترین دلیلی باشد که از قهوه تازه استفاده کنید.

6- از دانه های قهوه مناسب استفاده کنید.

آسیاب تازه قهوه یکی از مهم ترین عامل های یک فنجان قهوه بی نظیر است. از عوامل مهم تر می توان به کیفیت دانه های قهوه اشاره کرد. دانه ها را بشناسید و زمان استفاده و نوع دم آوری آن ها را بدانید تا با توجه به آن ها میزان آسیاب قهوه خود را انجام دهید.

کلام آخر

در دنیای امروز ممکن است قهوه تازه آسیاب، همیشه در دسترس نباشد. بهتر است زمانی که قهوه تهیه می کنید به تاریخ آن توجه کنید. حدالمقدور در لحظه آسیاب خود را از فروشگاه های مخصوص تحویل بگیرید و از آن ها دانه های تازه رست طلب کنید. اما اگر هدف شما بهترین فنجان با طعمی بی نظیر و جادویی است، به مرغوب ترین دانه های قهوه و آسیاب تازه قبل از سرو فکر کنید. آسیاب تازه خود را سفارشی سازی کنید و پس از چندمرتبه آزمون و خطا، میزان درجه آسیاب و اندازه آن را به مقدار استفاده خود آسیاب کنید.

1 بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *