اگر به حرفه بارتندرینگ علاقمند هستید باید بدانید که راه های زیادی وجود دارد که می توانید در این حرفه، تخصصی تر و حرفه ای تر شوید. البته وظیفه اصلی بارتندر در تهیه و سرو نوشیدنی ها خلاصه می شود و آشنایی با ابزارهای بار سرد و نوشیدنی ها امری ضروری است. در کنار این موارد، راه های یادگیری دیگری وجود دارد که می تواند شامل ترفند و تکنیک های جذاب در تهیه و سرو نوشیدنی شود. در این مقاله، به شما توضیح می دهیم که فلیر بارتنینگ چیست؟ چه مزایایی می تواند برای شما به همراه داشته باشد؟

فلیر بارتنینگ چیست؟

بارتنینگ، مجموعه ای از ترفند ها و روش های ارائه است که بارمن ها می توانند برای پذیرایی از مهمانان خود در حین تهیه و سرو نوشیدنی از آن ها استفاده کنند. بارتنینگ شامل هنرنمایی با چرخاندن و ریزش بطری ها، ظروف شیشه ای و شیکرها برای انجام ترفندهای ریختن و سرو نوشیدنی است. این تکنیک ها می تواند باعث نمایش مهارت یک بارمن در نظر گرفته شود که نتیجه، سرگرمی مهمانان است.

مزایای یادگیری فلیر بارتنینگ چیست؟

آیا تنها سرو نوشیدنی برای شما کافیست ؟ مزایای یادگیری بارتندرینگ و سرو نمایشی چیست ؟

1- جذب مهمان

بارتندر با مهارت و هنر نمایشی خود می تواند علاقه و توجه مشتریانی که در حال انتظار برای آماده سازی نوشیدنی هستند فراهم آورد. این می تواند به بارمن ها کمک کند تا کل فرآیند سفارش، دریافت و نوشیدن یک کوکتل را برای مهمانان جذاب کنند.

2- نمایش مهارت بارتندر

یادگیری و اجرای روند بارتندرینگ و هنر نمایشی می تواند چالش برانگیز باشد و بسیاری از بارمن ها از آن برای به نمایش گذاشتن حرفه ای بودن در این صنعت بهرمند شوند. این می تواند به مشتریان نشان دهد که بارمن به شغل خود اهمیت می دهد و می تواند بهترین نوشیدنی را برای آن ها تهیه کند.

3- جذب مشتری

بارتندر با مهارت اغلب شامل روش های ارائه خاص و منحصربه فرد است که می تواند به جذب مشتری کمک کند. همچنین حس سفارش های بیشتر به مشتری القا می شود.

4- تجربه کاری را بهبود می بخشد

استفاده از تکنیک های تهیه و سرو می تواند به تجربه بارمن و همچنین مهمانان اضافه کند. اغلب بارتندرها از استعداد خود بهره برده و با به چالش کشیدن مهارت ها، خود را سرگرم می کنند.

5- ایجاد ارتباط با مشتری

بارتندر با استعداد با هنر نمایشی خود می تواند راه خوبی برای شروع گفتگو با مشتریان برقرار کند. این می تواند باعث ارتباط مهمانان با بارتندر و ایجاد حس دوستانه شود.

6- ایجاد فرصت های شغلی

هر کسب و کاری در هر نقطه ای از شهر ممکن است با چالش هایی مواجه شود. بارتندری که با استعداد است فرصت های بیشتری برای کار در کافی شاپ ها، رستوران ها و امکان تجاری دارند. آنها همچنین ممکن است فرصتی برای پذیرایی از مهمانی ها و رویدادهای خصوصی داشته باشند.

7- مسابقات

یادگیری بارتنینگ و سرو نمایشی به بارمن ها کمک می کند تا میان سایر متخصصان در مسابقات محلی و ملی بارتنینگ شرکت و افتخار کسب کنند.

چگونه می توان هنر بارتنینگ را یاد گرفت ؟

مراحل یادگیری فلیر بارتنینگ چیست؟ برای یادگیری بارتنینگ می توانید مراحل زیر را در نظر بگیرید.

  • هدف گذاری کنید

قبل از شروع به یادگیری مهارت های جدید بارتنینگ کنید، کمی تحقیق کرده و علاقه خود را بسنجید. هر ترفندی که بتواند به ارائه یک نوشیدنی کمک کند می تواند برای شروع مناسب باشد. افرادی که به دنبال هنر نمایشی هستند ممکن است بخواهند وارد مسابقات شوند.

برای درک بهتر تکنیک هایی که بارمن ها در محیط های مختلف استفاده می کنند، به دنبال ویدیوهایی از اجرای آن ها باشید. این می تواند به شما کمک کند تصمیم بگیرید چه نوع استعدادی ممکن است برای شما مفیدتر باشد. اگر یک بارمن هستید، یادگیری چند نکته ساده برای افزایش نکات و بهبود خدماتتان ممکن است مفید باشد. اگر به رقابت علاقه دارید، می توانید به سمت ترفندهای پیشرفته تر نمایشی بروید.

  • تجهیزات تمرینی را پیدا کنید

قبل از تمرین با بطری های واقعی، استفاده از لوازم جانبی نشکن جایگزین بسیار ایده آل و منطقی است. برای مشاهده و خرید فیلر باتل می توانید به فروشگاهایی مانند پارتاک استور یا کافه مال مراجعه کنید. با استفاده از این ابزارها می توانید با خیال راحت تمرین کرده و در عین حال، به بطری های واقعی عادت کنید. پس از تهیه ابزارهای جایگزین، مکانی شبیه میز پیدا کنید تا بتوانید با آن تمرین کنید.

  • به دنبال دوره های آموزشی باشید

هنگامی که تجهیزات تمرین و مکان تمرین مناسب را در اختیار داشتید، می توانید به دنبال دوره های آموزشی باشید. شما می توانید به صورت آنلاین درس های ویدیویی را مشاهده و تمرین کنید.

همچنین برخی از بارمن های حرفه ای، نکات و تکنیک هایی را در قالب کلاس های آموزشی ارائه می دهند که می تواند بسیار مفید باشد. با افتخار اعلام می کنیم که دوره های آموزشی بارتنینگ در مجموعه پارتاک آکادمی توسط بهترین اساتید بارتندرینگ و بار سرد در حال اجرا است. این آموزش ها می‌توانند به شما در یادگیری اصول بارتنینگ کمک کنند و می‌توانند شما را برای تکنیک‌های پیشرفته‌تر آماده کنند.

لیست سرفصل های دوره عملی EBS (Europeam Bartender School)

  • تعریف بارتندر و بارتندینگ
  • شناخت چارت نوشیدنی ها و دسته بندی ها
  • متد، تکنیک و ابزارشناسی
  • لیوان شناسی
  • تعریف گارنیش و اصول و مفاهیم آن
  • شناخت یخ و شیمی آن و تاثیر در نوشیدنی
  • شناخت اسیدها و تاثیرات آن
  • آشنایی با قندها و نشق آن ها در نوشیدنی
  • رنگ شانسی و ترکیب رمگ
  • شناخت سیروپ و المان های طعمی
  • بینش مایعات
  • طراحی نوشیدنی شخصی
  • تعادل طعمی
  • اصلاح طعمی نوشیدنی
  • طراحی نوشیدنی با تکیه بر بازار هدف
  • اصول تکنیکال بار
  • آشنایی با نوشیدنی های ملل
  • آموزش نحوه مدیریت بار
  • و ….

برای اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.

  • تمرین در خانه را فراموش نکنید

با داشتن تجهیزات مناسب و دوره های آموزشی، شروع به تمرین منظم در خانه کنید. پس از یادگیری، سعی کنید تمام تکنیک های خود را چندین بار در روز تمرین کرده تا به خوبی به حرکات عادت کنید. مهم است که هنرهای شما قبل از استفاده از آنها در محل کار طبیعی شوند تا از ریختن، شکستگی و سایر اشتباهات جلوگیری شود.

یکی از راه های متداول برای اینکه بدانید آماده سرو در محیط کار هستید، تکنیک 10 بار تمرین است. اگر تمرین خود را 10 بار بدون اشتباه پشت سر هم بدون خطا انجام دادید، می تواند آن را در تهیه نوشیدنی محیط کار خود بگنجانید.

اگر اشتباه کردید، می توانید از نو شروع کنید و تا زمانی که بتوانید 10 تکرار را کامل کنید، تمرین کنید. برخی از بارتندرها ترجیح می‌دهند 20 بار تکرار کنند تا بتوانند به تکنیک‌های خود اعتماد بیشتری داشته باشند.

  • یک جامعه بسازید

گردهمایی دوستانه متشکل از بارمن ها، اغلب راه خوبی برای بهبود استعداد بارتنینگ شما خواهد بود. شما می توانید از همکاران خود مشاوره بخواهید و مهارت های خود را به اشتراک بگذارید. این می تواند راه خوبی برای تقویت مهارت های شما و ایجاد جامعه ای از متخصصین همفکر و هم راه باشد.

  • همواره به دنبال آموزش باشید

یکی از ویژگی های بارمن های موفق، آموزش های مداوم و پیشرفته است. شما می توانید تکنیک های یادگیری دیگری مانند شعبه بازی با بطری، ترفندهای ترکیبی، ریزش های چندگانه و … را فرا بگیرید. فراگیری این مهارت ها می تواند به حرفه ای تر شدن شما کمک کرده و حتی شما را برای مسابقات استعداد یابی و یا راه اندازی رسانه های آموزشی خود آماده کند.

در نهایت ؛ نکاتی برای یادگیری مهارت بارتنینگ

  • روی خدمات به مشتری متمرکز بمانید

اگرچه هنر سرو نمایشی می تواند برای بارمن ها سرگرم کننده باشد اما مهم است که هنگام کار روی خدمات مشتری متمرکز بمانید. استفاده از تکنیک هایی را در نظر داشته باشید که می تواند تجربه مهمانان را بهبود بخشیده و باعث اثربخشی شود.

  • یک محیط کاری مناسب در نظر بگیرید

شاید آنچه که در کشورهای اروپایی و آمریکایی برای جایگاه بارتندر در نظر گرفته می شود در ایران بسیار کمرنگ تر باشد. برای اینکه بتوانید استعداد و هنر خود را ارتقا دهید باید محیط های کاری مناسب خود را پیدا کنید. محل کاری را در نظر بگیرید که تمرکز بر ارائه یک تجربه به یادماندنی برای مهمانان در اولویت ها قرار گرفته باشد.

سخن پایانی

بارتندینگ یک هنر و فن است که در ترکیب و تهیهٔ نوشیدنی‌های سرد به کار می‌رود. این هنر بیش از تهیه نوشیدنی به روشی ساده است. در واقع هنر باتندر در تهیه و سرو می تواند یک ارتباط فرهنگی و نمایشی ایجاد کند تا تجربه ای جدید و جذاب برای مهمانان ارائه شود. یادگیری بارتندینگ نیازمند تسلط بر ترکیب مواد، تکنیک‌های مختلف ریختن و ارائهٔ نوشیدنی‌های خلاقانه است. برای این منظور، تمرین مداوم، شرکت در دوره‌های آموزشی متخصص و مشارکت در رویدادهای مربوط به صنعت بارتندینگ، راه‌های موثری برای یادگیری و بهبود مهارت‌های این هنر می‌باشد.

منبع

pussersrum

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *