فروشگاه پارتاک استور

معرفی انواع استرینر بار سرد + کاربرد هر کدام

استرینر ها از ابزارهای حیاتی در تجهیزات بار سرد است که به طور گسترده در تهیه نوشیدنی های سرد استفاده می شود. استرینر بارتندر به گونه ای طراحی و عرضه می شوند که از رد شدن ذرات به داخل لیوان جلوگیری کرده و به حفظ یکنواختی و کیفیت نوشیدنی ها به کار می رود. در این مقاله، به معرفی انواع استرینر بار سرد پرداخته و سپس به کاربرد هر کدام اشاره خواهیم کرد.

استرینر بارسرد چیست ؟

استرینر ابزاری ضروری در تهیه نوشیدنی ها و کوکتل ها است که در کافی شاپ و رستوران ها مورد استفاده قرار می گیرد. این ابزار برای جاسازی مواد جامد و درشت از مایعات به کار می رود و نقش مهمی در ایجاد نوشیدنی های صاف و بدون ناخالصی دارد. به عبارت دیگر، استرینر به بارتندر کمک می کند تا از ورود موادی مانند یخ، تکه های میوه، گیاهان و … به نوشیدنی جلوگیری کرده و یک نوشیدنی یکنواخت و دلپذیر تحویل دهد.

انواع استرینر بار سرد

استرینرها به انواع مختلفی تقسیم بندی می شوند که هر یک از آن ها برای موارد خاص استفاده می شود. در ادامه به محبوب ترین استرینرهای بارتندر که در فروشگاه پارتاک استور عرضه می شود اشاره خواهیم کرد.

استرینر هاتورن

صافی هاتورن (Hawthorne Strainer) از پیشروترین صافی مورد استفاده در کافی شاپ ها و رستوران ها در سراسر جهان است که به گونه ای طراحی شده است که بدون هیچ گونه قفلی روی هر شیکر و لیوانی قرار گرفته و به راحتی جدا شود.

طراحی و ساختار استرینر هاتورن

صافی هاتورن دارای یک دیسک فلزی است که در اطراف آن، یک فنر فلزی پیچیده شده است. این فنر با قابلیت فنری انعطاف پذیری که دارد به بارتندر این امکان را می دهد تا استرینر را به راحتی روی انواع شیکر ها و لیوان ها قرار دهد.

طراحی فنری استرینر هاتورن به گونه ای است که می تواند به خوبی از ورود مواد جامد مانند یخ، تکه های میوه و گیاهان جلوگیری کرده و تنها مایع صاف و یکنواخت را عبور دهد.

مزایای استرینر هاتورن

استرینر ژولیپ

استرینر ژولیپ مثلثی
استرینر ژولیپ مثلثی

نام این استرینر از “مینت جولیپ” (Mint Julep) گرفته شده است. استرینر ژولیپ (ژولپ، جولیپ)، از ابزارهای کلاسیک و کاربردی در صاف کردن نوشیدنی و تهیه کوکتل هاست. این استرینر به دلیل طراحی ساده و عملکرد موثر خود، در بین بارتندرها بسیار محبوب است.

طراحی و ساختار استرینر ژولیپ

استرینر ژولیپ در اشکال مثلثی و دایره عرضه می شود که استفاده از هر کدام می تواند به نوشیدنی شما وابسته باشد. طراحی کاسه ای شکل این استرینر به بارتندر این امکان را می دهد تا استرینر را به راحتی روی دهانه لیوان یا شیکر قرار داده و از ورود مواد جامد بزرگ جلوگیری کند.

مزایای استرینر ژولیپ

استرینر فاین

استرینر فاین

صافی فاین از ابزارهای پیشرفته و دقیق است که برای صاف کردن نوشیدنی ها با دقت بالا مورد استفاده قرار می گیرد. این استرینر با قابلیت جداسازی ذرات بسیار ریز شناخته می شود.

طراحی و ساختار

استرینر فایل دارای یک شبکه بسیار ریز است که معمولا از فلز ضد زنگ ساخته می شوند. این شبکه ریز به شکلی موثر از ورود ذرات کوچک به نوشیدنی نهایی جلوگیری می کنند. شکل ظاهری و گود مانند این استرینر ها به دلیل به دام انداختن ذرات است.

کاربرد و مزایا

پیشنهاد نویسنده :

به منظور صاف کردن تمامی ذرات ریز و درشت، پیشنهاد می شود در ابتدا از استرینر های ژولیپ، هاتورن و … استفاده کرده تا در ابتدا از ورود ذرات درشت جلوگیری کنید. سپس با استفاده از استرینر فاین از ورود ذرات ریز جلوگیری کنید.

استرینر اسکول و استرینر اسکورپین و استرینر وینتیج

این استرینرها با عملکردی مشابه استرینر هاتورن اما با طراحی شگفت انگیز و متفاوت عرضه می شود. این استرینرها گزینه ایده آلی برای انواع شیکر و میکسینگ گلس است و می توانید از ورود مواد جامد بزرگ مانند یخ، سبزیجات، تکه های میوه و … به داخل نوشیدنی جلوگیری کنید.

1- استرینر اسکول پرایم
2- استرینر اسکورپین پرایم
3- استرینر وینتیج پرایم

کاربرد و مزایا

استرینر پلاس

استرینر پلاس

یکی دیگر از ابزارهای محبوب و پرکاربرد برای بارتندرها و میکسولوژیست ها در کافی شاپ و رستوران، استرینر پلاس است که می برای انواع شیکر (شیکر بوستون) مورد استفاده قرار می گیرد.

کاربرد و مزایا

استرینر گرد

استرینر گرد پرایم

یکی دیگر از انواع استرینر بار سرد، استرینر های گرد مانند است که با صفحه ای سوراخ دار، از ورود مواد جامد به داخل نوشیدنی جلوگیری می کند. با استفاده از این استرینر می توانید مواد اضافی مانند یخ، تکه های میوه و گیاهان را به دام انداخته و نوشیدنی صاف تهیه کنید. این استرینر عملکردی مشابه با استرینر ژولیپ ارائه می دهد.

استرینر صدفی

استرینر صدفی از ابزارهای خاص و زیبا است که به دلیل طراحی و عملکرد موثر، در بین بارتندرهای حرفه ای محبوبیت زیادی دارد. این استرینر عملکردی مشابه با استرینر ژولیپ ارائه می دهد.

سخن پایانی

با معرفی انواع استرینر بار سرد و بررسی کاربرد هر کدام در تهیه نوشیدنی های سرد، می توان نتیجه گرفت که استفاده از این ابزارها، امری حیاتی و اجتناب ناپذیر به منظور دستیابی به یک نوشیدنی صاف خواهد بود. با در دست داشتن دانش کافی درباره هر استرینر و کاربرد آن، بارتندران می توانند ترکیب های متنوع و خلاقانه ای را ایجاد کرده و یا نوشیدنی مطابق با سلایق و نیازهای مشتریان خود ارائه دهد.

خروج از نسخه موبایل